skip to Main Content
031-376 01 50 info@usec.se

Varning för Nordic Secure, WayGroup, Telefonhjälpen och Dom-kraft

GÄLLER KUNDER SOM SÖKT HJÄLP HOS OSS MED BESTRIDANDE AV OVAN FÖRETAGS BLUFFAKTUROR

Det har kommit till vår kännedom att personer från dessa företag ringer ut till kunder och utger sig för att ringa från oss eller något av våra systerföretag. De uppger att det har nåtts en förlikning med någon av dessa företagen och att du ska swisha eller föra över en stor summa pengar så att de avslutar dina förehavanden hos dem. Det är INTE uSecurity eller något av våra systerbolag som ringer utan någon av företagen som du har en tvist med! De vill dessutom att du swishar till en privatperson eller för över pengar till en privatpersons bankkonto.

Om du blir uppringd från någon som utger sig att vara oss, be att få ringa tillbaka eller ring 031-376 01 50 och prata med kundtjänst.

uSecurity eller våra systerbolag ber dig aldrig att swisha pengar till någon privatperson för att betala dina räkningar.

Om du har blivit utsatt, kontakta oss så hjälper vi till med polisanmälan. Det är samma personer bakom dessa företag fastän de får dig att tro att de jobbar mot varandra och på så sätt bedra dig. De har även starka kopplingar till blufföretaget Mobile Group/Telefonihuset som nyligen blev dömda att betala nästan 6 miljoner i marknadsstörningsavgift.

OBS! Utger sig nu att heta Nordic Secure, läs mer här.

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top