skip to Main Content
031-376 01 50 info@usec.se

Karriär

uSecurity växer och växer och har flyttat in i nya lokaler i Mölndal på 900 kvm. Därmed behöver vi nya medarbetare löpande till vårt säljgolv, vi söker dig som är driven och ambitiös i ditt arbete och kanske precis tagit studenten eller jobbat som säljare tidigare. Rollen går ut på att via telefon kontakta både privatpersoner och företag för att hjälpa dem att skydda sig mot de vanligaste vardagsbrotten. 

uSecurity grundades 2015 och företagsgruppen som vi tillhör sysselsätter idag ett 30-tal anställda som dagligen hjälper våra 35.000 kunder med tjänster och produkter för en ökad vardagssäkerhet. Vi kommer under de kommande åren att utöka personalstyrkan då efterfrågan på våra produkter och tjänster stigit kraftigt, och målet är att vara 60 anställda innan 2023.

Vi erbjuder en trygg, rolig och givande arbetsplats i ett ungt bolag som har framtiden för sig. uSecurity ingår i en koncern med bolag inom juridik, brandsäkerhet och fintech.

Våra anställda berättar:

“Världens bästa arbetsplats! Jag trivs fantastiskt bra och älskar komma till jobbet varje dag.”

“Har aldrig utvecklats så mycket som jag har gjort hos uSecurity.”

“Tävlingar med grymma priser gör att man blir extra motiverad. Extra plus med alla fantastiska kollegor.”

Hos oss får du en gedigen säljutbildning och coachning för att du ska lyckas inte bara i arbetet men även privat. Vi har en unik gemenskap som genomsyrar hela bolaget och då vi växer är utvecklingsmöjligheterna enorma. Alla ledarpositioner tillsätts internt och alla som jobbar hos oss har börjat som just säljare.

Ansök nu för chansen att få jobba på Göteborgs roligaste och mest utvecklande arbetsplats!

P.S. Vi är ett hundvänligt kontor och det vistas för det mesta hund någonstans i lokalerna.

Ansök

  Kontaktuppgifter

  Kontor:

  031-376 01 50

  jobb@usec.se

  Vi besvarar mail inom 24 timmar (vardagar)

  Flöjelbergsgatan 14 C vån 4 & 5, 431 37 Mölndal

  Hitta hit

  Vi finns på Flöjelbergsgatan 14 C vån 4 & 5, 431 37 Mölndal

  Back To Top