skip to Main Content
031-376 01 50 info@usec.se

Trygghetspaketet Brandfilt från Gothia Brandskydd
på köpet! (värde 995 kr).

Med Trygghetspaketet från uSecurity får du alla våra mest populära tjänster samlat i ett paket. För 299 kr/månad (ord.pris 407 kr/mån). Det kallar vi tryggt. Dessutom får du en brandfilt från Gothia Brandskydd på köpet! (värde 995 kr).

Säkerhet för dig

Det vanligaste tillvägagångssättet är att en bedragare använder sig av ditt personnummer. Det kan bedragaren lätt hitta på olika sidor på internet eller få ut via Skatteverket då det är en offentlig handling i Sverige. Sedan används det för att beställa varor och teckna abonnemang i ditt namn där bedragaren kommer över produkterna medan du får hem fakturorna.

Vad ingår?

I Trygghetspaketet ingår våra mest populära tjänster:

  • ID-assistans – spärrar din identitet om någon försöker kapa den.
  • Kortspärr – spärra dina kort och värdehandlingar med ETT telefonnummer.
  • Säkerhetskort skyddar din plånbok mot skimning.
  • Nyckelbricka – fäst på nyckelknippan och skydda nycklarna.
Vi hjälper dig

Med Trygghetspaketet hos uSecurity får du den hjälp och det stöd du behöver när du råkar ut för en ID-kapning, tappar bort nycklar eller plånbok. Vi bistår med polisanmälan, spärr hos de svenska kreditinstituten och bestridande av felaktiga fakturor vid ID-kapning, spärr av bank- och kreditkort och att få tillbaka borttappade nycklar. Om det krävs hjälper vi dig att komma i kontakt med jurister specialiserade på ID-bedrägerier för att få bort felaktiga beställningar i ditt namn – allt för att du ska slippa lägga ner veckor av arbete på det

Länkar
Back To Top