skip to Main Content
031-376 01 50 info@usec.se

Om oss

uSecurity grundades 2015 och har sedan starten haft som mål att skapa ett tryggare och säkrare samhälle med enkla och smarta tjänster inom vardagssäkerhet. Fram tills idag har vi hjälpt strax under 35.000 kunder i Sverige och vi befinner oss i en stark tillväxtfas. 

Vårt utbud består av smarta tjänster och produkter som ID-assistans, kortspärrtjänst och nyckelbrickor. Det finns idag c:a 100.000 uSecurity-nyckelbrickor registrerade på kunder runt om i Sverige och varje vecka återfår vi mellan 5-10 st. Vår årsomsättning ligger på 15 miljoner kronor inom koncernen.

Vår vision

uSecuritys personal har mångårig erfarenhet av säkerhetsbranschen och vi följer noga utvecklingen för att kunna erbjuda konkurrenskraftiga produkter och tjänster. Vårt mål är att kunna samla allt inom vardagssäkerhet under ett och samma tak, en leverantör för alla vardagssäkerhetsbehov. Med vår breda kompetens har vi de bästa förutsättningarna att kunna hjälpa till och på så sätt göra skillnad i det brottsförebyggande samhällsklimatet.

Sedan 2017 deltar uSecurity i Arbetsförmedlingens satsningar att få personer i utanförskap in i arbetslivet. För oss handlar det om att ge tillbaka samtidigt som vi tillsammans skapar en bättre morgondag. Om du vill veta mer om våra satsningar på de i utanförskap eller mer om oss är du välkommen att kontakta oss.

Magnus Björkman, VD

magnus@usec.se

Företagsuppgifter

uSecurity är en del av Increment Security Group Gothia AB. Vårt organisationsnummer är 559121-8069. Vi finns på Flöjelbergsgatan 14 C, vån 4 & 5, 431 37 Mölndal.

Jobba hos uSecurity

Är du sugen på nya utmaningar? Kom och jobba hos västsveriges snabbast växande företagsgrupp.

Hitta hit

Vi finns på Flöjelbergsgatan 14 C, vån 4 & 5, 431 37 Mölndal

Back To Top