skip to Main Content
031-376 01 50 info@usec.se

uSecurity grundades 2015 och har alltid haft som mål att skapa ett tryggare och säkrare samhälle med enkla och smarta tjänster inom vardagssäkerhet. Idag har vi ungefär 20.000 kunder i Sverige och är under ständig expantion.

Vi hjälper kunder att skydda sig från den allt ökande bedrägerirelaterade brottsligheten i Sverige. Då varken polis eller åklagare har haft möjlighet att stoppa de eskalerande bedrägerierna erbjuder vi bland annat säkerhetstjänster mot ID-kapningar, kortbedrägerier, bluffakturor och även larmtjänster och nyckelskydd. Vi finns för att skydda din identitet och dina tillgångar. Vi finns för dig.

uSecuritys personal har mångårig erfarenhet av säkerhetsbranschen, men även av jobb på bank och inkassobolag. Med vår breda kompetens har vi de bästa förutsättningarna att kunna hjälpa drabbade och på så sätt göra skillnad i det brottsförebyggande samhällsklimatet. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill veta mer om oss.

Sedan 2017 deltar uSecurity i Arbetsförmedlingens satsningar att få personer i utanförskap in i arbetslivet. Om du vill veta mer om våra satsningar på de i utanförskap är du välkommen att kontakta oss.

Hitta hit

Vi finns på E A Rosengrens gata 29 B, 421 31 Västra frölunda

Företagsuppgifter

uSecurity är en del av Increment Security Group Gothia AB. Vårt organisationsnummer är 559121-8069.

Jobba hos uSecurity

Är du sugen på nya utmaningar? Kom och jobba hos västsveriges snabbast växande företagsgrupp.

Back To Top