skip to Main Content
031-376 01 50 info@usec.se

Statusrapport från uSecuritys VD, augusti 2018

Verksamheten har fortsatt utvecklats i raketfart och numera sysselsätter uSecurity-koncernen ca 30 personer.

“Vi har många nya projekt på gång och det är jättekul att vi växer så snabbt! Det är en bekräftelse på att vårt hårda jobb uppskattas av våra kunder och samarbetspartners. Under våren/sommaren har vi öppnat två nya dotterbolag, Viviparus Finans som ska syssla med fakturering och kravhantering samt Gothia Brandskydd som sysslar med försäljning och konsultation av brandskydd hos företag och privatpersoner. Under den korta tid som Gothia Brandskydd varit verksamt har vi redan omsatt över 600.000 kronor vilket vi är väldigt stolta över!

Hur arbetar du med personalfrågor, hur får du de anställda att trivas?

“Jag ser till att personalen trivs genom att löpande intervjua dem för att få fram eventuella synpunkter. Vi har en god anda och hittills har personalen inte annat än stortrivts. Det är många anställda som är lite yngre, det kanske är deras första jobb och då är det viktigt att de får in en bra fot i arbetslivet. Vi har även ett samarbete med Arbetsförmedlingen och hjälper de som har lite svårare att få jobb att komma tillbaka till arbetsmarknaden, detta samarbete är vi väldigt stolta över.”

Hur ser du på framtiden?

“Det händer mycket just nu och vi har många bollar i luften. uSecurity är ett väldigt diversifierat bolag, vi vill gärna ha ett finger med i spelet överallt. Just nu ska vi se till att landa lite och att alla vet sin plats inom organisationen. Vi får ändå tänka på att vi på ett år byggt upp ett bolag som bara förra månaden omsatte över 1.000.000 kronor. Häromveckan hade vi ettårsjubileum som var mycket positivt laddat, och jag vill tacka både de anställda samt kunder och underleverantörer som kunde komma. Nu fortsätter vårt ständiga arbete med att förbättra och förfina alla aspekter av verksamheten. Det viktigaste är att alla mår bra och att företaget är sunt. För att sammanfatta, vårt mål är att kunna konkurrera med de största aktörerna inom vår bransch.”

Margareta Björkman, VD

margareta@usec.se

Kontakta oss

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top