skip to Main Content
031-376 01 50 info@usec.se

VARNING FÖR BEDRÄGERIFÖRSÖK


Just nu cirkulerar det bluff-SMS där det står att ditt lån har blivit beviljat och ett telefonnummer som man ska kontakta vid frågor. När man ringer detta nummer så förklaras det att flera banker beviljat ett lån men att dem vet ett företag som kan skydda dig och stoppa lånet. Syftet med detta är att dem uppmanar till att skaffa ett skydd för detta och kräver en direktbetalning för att stoppa lånet som i själva verket inte existerar.
Detta är en bluff och vi uppmanar alla till att inte kontakta dem eller betala något till dem då det är betalningen till dem som är bedrägeriet. Kontakta oss gärna om du blir drabbad.

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top