skip to Main Content
031-376 01 50 info@usec.se

Varning för ”PrivatID”, ”ID-safe”, ”SäkerID” (Eco Skydd Sverige AB)

Just nu får vi många samtal om ett företag som kallar sig ”PrivatID”, ”ID-safe”, ”SäkerID” med bankgironummer 5462-1438 som går till Eco Skydd Sverige AB. De ringer från 010-206 99 93 och påstår att ditt ID-skydd hos oss inte fungerar och att de har tagit över det, sedan skickar de en räkning på nästan 5.000 kronor. Det är INTE uSecurity som ringer och har du fått ett samtal eller faktura från ovan företag ber vi dig att kontakta kundtjänst så hjälper vi dig att bestrida fakturan. Om du känner dig lurad eller vilseledd ska du anmäla det till Konsumentverket och Polisen.

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top